Publicat la: 13.07.2018. 18:46 / 992 views

DUPĂ IMPACT, MAŞINA A EXPLODAT. ŞOFERUL S-A SALVAT ÎN ULTIMUL MOMENT

Accident urmat de explozie, aseară, pe şoseaua de centură a oraşului Buzău. Două maşini au intrat în coliziune, în apropiere de pasarela Nehoiu. La scurt timp după impact, un autoturism dotat cu instalaţie GPL a luat foc. Şoferul s-a salvat în ultimul moment.

masina arsa 2Autoturismul Cielo implicat în accident s-a făcut scrum, iar şoferul a ieşit la timp din maşina care a explodat la câteva secunde după coliziune. Din datele prezentate de Poliţie, accidentul s-a produs pe fondul nerespectării distanţei între autovehicule, de către un şofer, care conducea o autoutilitară Dacia. Tânărul a izbit un autoturism Cielo, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani.  

Imediat la faţa locului au sosit mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Conducătorul autoutilitarei a refuzat transportul la spital. Pe perioada cercetărilor efectuate de poliţişti, şoseaua de centură a fost blocată. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!