Publicat la: 06.01.2017. 19:07 / 1.855 views

DRUMURI NAŢIONALE ÎNCHISE DE VISCOL. ŞOFERI ÎNTORŞI DIN DRUM LA IEŞIRILE DIN ORAŞ

Codul roşu de viscol a impus închiderea majorităţii drumurilor naţionale din judeţul Buzău. Şi rutele judeţene din zona de câmpie au fost impracticabile. Pe tronsoanele închise circulaţiei vântul puternic a troienit zăpada iar vizibilitatea s-a redus drastic. La toate ieşirile din municipiul Buzău s-au instituit filtre ale Poliţiei. Şoferii au fost întorşi din drum.

drum-inchisAutorităţile au dispus filtrele rutiere încă de la orele dimineţii. Cu excepţia DN 10 şi DN 1 B Buzău – Ploieşti, pentru care s-au impus doar restricţii de tonaj, toate drumurile naţionale ce străbat judeţul Buzău au fost închise.  

Cele mai multe filtre au fost instituite la ieşire din oraş spre Râmnicu Sărat, pe DN 2 E 85. Un echipaj oprea autoturismele înainte de Podul Mărăcineni şi permitea trecerea doar pentru cei care îşi au domiciliul în localităţile de pe Valea Slănicului. Ceilalţi au fost nevoiţi să aştepte în maşini sau să se întoarcă în oraş.

Un alt filtru a fost instituit după Podul Mărăcineni. Cu excepţia celor care ajungeau la firmele din zonă, şoferii au fost întorşi din drum.

Cale întoarsă au făcut şi cei care au dorit să iasă din oraş pe DN 2B către Brăila. Imaginile surprinse în spatele filtrului de Poliţie din zonă demonstrau clar că nu se poate circula nici pe această şosea.viscol-3

De asemenea, mai multe rute judeţene din zona de câmpie au fost închise iar autoutilajele de deszăpezire au acţionat pentru îndepărtarea troienelor doar pe tronsoane unde vizibilitatea a permis acest lucru. La ieşire din municipiul Buzău, spre Maxenu, poliţiştii i-au lăsat să treacă de filtru doar pe cei care aveau drum la societăţile din apropiere.

Averizarea de cod roşu de viscol ce a condus la închiderea drumurilor naţionale şi judeţene a fost valabilă până la ora 16.00. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!