Publicat la: 28.02.2018. 19:30 / 1.439 views

DRUMURI ÎNCHISE DE ZĂPADA VISCOLITĂ. TREI RUTE NAŢIONALE ŞI JUDEŢENELE ADIACENTE

Al doilea cod portocaliu din această săptămână s-a adeverit. Ninsorile şi viscolul au închis mai multe drumuri de pe raza judeţului Buzău. DN 2 E 85, către Bucureşti, DN 2 C, Costeşti – Slobozia şi DN 22 Râmnicu Sărat – Brăila au devenit impracticabile în această dimineaţă. Șoferii nu au fost lăsaţi să treacă de filtrele rutiere. În aceste condiţii, până după-amiază, singura rută către Capitală a fost DN 1B Buzău – Ploieşti. De asemenea, nu s-a circulat pe anumite drumuri judeţene care fac legătura cu tronsoanele naţionale închise.

drum filtru 22Sute de şoferi au aşteptat, astăzi, în coloană, la filtrele instituite de autorităţi, după închiderea mai multor drumuri naţionale din judeţul Buzău. Primul tronson închis, în jurul orei 7:00, a fost DN 2 E 85, către Capitală. După aproape două ore de la blocarea drumului, şoferii au putut circula, controlat, doar până la Costeşti.

În aceste condiţii, singura cale rutieră accesibilă către Capitală a fost DN 1 B Buzău – Ploieşti.

La orele dimineţii, pe ruta către Ploieşti se putea circula în bune condiţii, datorită şi intervenţiei drumarilor, care au acţionat non-stop, încă de aseară. Cu toate acestea, un şofer a fost la un pas de tragedie, după ce a ieşit în decor şi s-a răsturnat cu un jeep. Momentul a fost suprins de camera video aflată la bordul unei maşini care circula din celălalt sens.

Abia după-amiază, DN 2 E 85, către Bucureşti, a fost redeschis, după ce ninsoarea viscolită s-a mai domolit. Închis a fost şi DN 2C Costeşti – Slobozia, tot din cauza vizibilităţiii reduse pe fondul ninsorii viscolite. Astfel, filtre rutiere au apărut şi la intersecţia cu Drumul European 85.

Şoferi aşteptând în faţa filtrelor rutiere au fost şi la ieşirea din oraş către Ţinteşti.

În jurul orei 10:00, a fost închis circulaţiei şi DN 22 între Râmnicu Sărat şi Brăila, cauza fiind tot vizibilitatea scăzută. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!