Publicat la: 12.08.2019. 19:07 / 636 views

DRUM EXPRES PRIN JUDEȚUL BUZĂU. SE DISCUTĂ VARIANTELE POSIBILE

Astăzi, la Sala Mare a Consiliului Județean a avut loc o întâlnire de lucru între reprezentanții autorităților locale și cei ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Subiectul ședinței a fost prezentarea și discutarea traseelor pe care viitoarele drumuri expres Ploiești – Buzău și Buzău – Focșani le vor avea prin județul Buzău.

drum express buzau  cj buzau drum express

Începută din 2018, faza de proiectare a viitoarelor drumuri expres Ploiești – Buzău și Buzău – Focșani, se va finaliza în 2020. Tocmai de aceea, astăzi,  autoritățile locale împreună cu reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere s-au întâlnit într-o ședință de lucru în care s-au prezentat și discutat traseele pe viitoarele drumuri expres.

După prezentarea variantelor, autoritățile locale au ținut să afle cu exactitate ce localități vor fi tranzitate de durmurile expres. De asemenea, s-a exprimat necesitatea ca drumurile expres să ocolească terenurile intravilan. Drumul expres spre Focșani va trece prin spatele aerodromului de la Boboc și nu pe câmpul dintre E85 și calea ferată Buzău – Rm. Sărat. De asemenea, la Vadu Pașii sunt doua variante. Fie între Vadu Pașii și Scurtești, fie între Stăncești și Dâmbroca.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!