Publicat la: 22.05.2019. 18:02 / 366 views

DRUM BUN CĂTRE MARE. ULTIMUL SEGMENT DIN ŞOSEAUA CONSTANŢEI VA FI ASFALTAT

Încă una dintre porţile Buzăului intră în reparaţii. Ultimul tronson din şoseaua Constanţei va fi asfaltat în următoarea perioadă. Pe timpul lucrărilor, circulaţia se va desăşura în condiţii de şantier.

soseaua constantei 2Primăria Buzău a semnat ieri ordinul de începere a lucrărilor la şoseaua Constanţei, fostă Pogonele, către societatea care a fost declarată câştigătoare a licitaţiei publice.

Şoseaua a fost asfaltată de curând doar până la calea ferată uzinală.

După  ieşirea din municipiu, şoseaua se continuă cu drumul judeţean 203 D, care, de asemenea, a fost reabilitat de Consiliul Judeţean.

Segmentul de drum este plin de gropi iar repararea lui îi va scuti pe conducătorii auto de cheltuieli suplimentare pentru repararea autovehiculelor şi va fluidiza traficul auto.

Pe toată perioada lucrărilor, circulaţia auto pe acest tronson se va desfăşura în regim de şantier. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!