Publicat la: 05.08.2020. 18:51 / 910 views

DR. SCÂNTEI DE LA DSP, CERCETATĂ DE PROCURORI. AR FI MERS LA MUNCĂ, ÎN LOC SĂ RĂMÂNĂ IZOLATĂ

Dosar surpriză pe masa procurorilor buzoieni. În urma unei plângeri, șefa Departamentului Epidemiologic din cadrul Direcției de Sănătate Publică Buzău, medicul Carmen Scîntei, a intrat în atenția anchetatorilor, pentru că ar fi mers la muncă, deși ar fi trebuit să se izoleze, după ce a avut contact cu o persoană confirmată cu noul coronavirus și după ce chiar doctorița a fost depistată pozitiv.

scanteiAstăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, a înregistrat o cauză penală având ca obiect infracţiunea de „Zădărnicirea combaterii bolilor.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, “s-a reţinut faptul că, în perioada 25.06.2020-01.07.2020, un angajat al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, nu a adoptat măsura izolării la domiciliu, deşi – la data de 25.06.2020 – intrase în contact cu o persoană confirmată ca fiind infectată cu virusul COVID-19, continuând să îşi desfăşoare activitatea profesională în cadrul instituţiei, chiar şi ulterior datei de 29.06.2020, când a fost şi aceasta testată pozitiv ca având acelaşi virus.”

Din datele deținute de Campus TV, șefa Departamentului Epidemiologic din cadrul Direcției de Sănătate Publică a fost diagnosticată cu coronavirus în data de 30 iulie și internată în spital pe 1 iulie, la secția exterioară Gârlași a Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Reporterii Campus TV au încercat astăzi să ia legătura cu medicul Carmen Scîntei, pentru a-și exprima un punct de vedere. Fără succes, însă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!