Publicat la: 03.12.2018. 20:16 / 674 views

DOUĂ PARCURI SUNT MODERNIZATE. LOC DE JOACĂ ÎN PARCUL „SFIINŢII ÎNGERI”

Pentru că iarna nu prea mai lasă loc pentru asfaltări, Urbis şi-a adaptat forţele . Parcul Sfinţii Îngeri şi cel din zona sediului Poliţiei Locale vor fi reabilitate şi modernizate. Aici vor fi amenajate şi locuri de recreere, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

parc 2  parc 1

Temperaturile negative au stopat campania de asfaltare a străzilor din municipiu aşa că drumarii dau o mână de ajutor la amenajarea a două parcuri din centrul Buzăului.

Echipe de drumari au demontat deja vechile alei din parcuri, pe care le vor pava cu pavele mai rezistente, asemănătoare cu cele de pe Calea Eroilor. Alte echipe se vor ocupa cu înlocuirea mobilierului urban şi cu amenajarea unor locuri de recreere.

În zona Parcului CEC va fi amplasată şi casa mobilă achiziţionată de Urbis la sfârşitul lunii trecute, care va avea rolul de punct de comandă pentru zona centrală a celor de la Spaţii verzi.

La solicitarea unora dintre buzoieni, Municipalitatea va analiza oportunitatea amenajării unui loc de joacă pentru copii şi în Parcul Sfinţii Îngeri.

Pentru anul viitor, societatea Pieţe Târguri şi Oboare va prevedea în buget şi suma necesară pentru refacerea Pieţei de flori, care se va încadra în arhitectura zonei.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!