Publicat la: 06.10.2020. 17:58 / 489 views

DOUĂ DECESE ȘI 22 DE CAZURI NOI DE CORONAVIRUS. BUZĂUL SE MENȚINE PE UN TREND ASCENDENT

Județul Buzău se menține pe trendul ascendent al îmbolnăvirilor de COVID. În ultimele 24 de ore, 22 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus. Direcția de Sănătate Publică a mai raportat două decese în rândul pacienților infectați cu SARS-COV2.

judetean 3CAMPUS TV semnala ieri faptul că, în ultima perioadă, a crescut numărul prezentărilor de la secția UPU a Spitalului Județean de Urgență, mulți dintre pacienți având simptome de coronavirus. Acest fapt se vede deja în cifra confirmărilor raportate de autoritățile din sănătate. Județul Buzău este în continuare pe un trend ascendent al îmbolnăvirilor de COVID.

Direcția de Sănătate Publică a mai anunțat două decese în rândul unor pacienți infectați cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat și o femeie, care s-au prezentat la UPU, în stare gravă, iar pe fondul comorbidităților au încetat din viață. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!