Publicat la: 04.03.2020. 19:21 / 473 views

DOUĂ BUZOIENCE, LA NAȚIONALĂ. GLORIA VA AVEA DOUĂ REPREZENTANTE, ÎN LOTUL PENTRU OLIMPIADĂ

Doua handbaliste de la Gloria au fost convocate la echipa nationala, pentru barajul de calificare la Olimpiada. Este vorba despre interul Alina Ilie si centrul Andreea Rotaru, una dintre revelatiile editiei actuale de campionat. Gloria ar fi putut avea si o  a treia reprezentanta la nationala, Ana Maria Iuganu. Extrema ros-albastrelor este insa accidentata.

handbal gloria zalau 1  andreea rotaru si alina ilie

Andreea Rotaru Pricopi este primul nume pe care îl propune Buzăul, naționalei României. Centrul de la Buzău a primit convocarea, grație evoluțiilor excelente, din acest sezon.Cel mai probabil, Rotaru va lupta pentru postul de titulară cu Ana Maria Țicu, centru de la CSM Craiova. Din păcate, una dintre cele mai valoroase sportive ale Gloriei va lipsi din campania de calificare pentru Olimpiadă.

Ana Maria Iuganu, golgetera campionatului, nu poate evolua în Montenegru, din cauza unei accidentări.

Cealaltă reprezentantă a Gloriei va fi interul Alina Ilie. Campioană mondială de junioare în 2014, Ilie este o obișnuită a loturilor de tineret ale României.

România face parte dintr-o grupă infernală, la turneul preolimpic. Tricolorele vor juca cu Norvegia, Montenegru și Thailanda. Inițial, Coreea de Nord fusese inclusă în grupa de calificare, însă asiaticele au refuzat participarea. Primele două clasate din această grupă se vor califica la Olimpiadă. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!