Publicat la: 22.03.2019. 19:13 / 319 views

DOTĂRI DE ULTIMĂ GENERAȚIE LA LICEUL TEHNIC. S-A INAUGURAT LABORATORUL DE GASTRONOMIE

O nouă reuşită la Liceul Tehnic. O sponsorizare de 120 de mii de lei primită din partea membrilor proiectului Ţara lui Andrei a făcut posibilă înfiinţarea unui laborator de gastronomie utilat la standarde europene şi utilarea cantinei cu mobilier nou. Mulţimită acestor realizări, de acum înainte elevii vor avea posibilitatea să realizeze orele de practică chiar în incinta şcolii.

laborator culinar 3Astăzi, la Liceul Tehnic a fost inaugurat laboratorul gastronomic în care, cu sprijinul membrilor proiectului Ţara lui Andrei, s-au investit 120 de mii de lei. Elevii au acum la dispoziţie aparatură de ultimă generaţie pe care învaţă să o folosească pregătind reţete cu grade de dificultate din ce în ce mai mari.

Sponsorizarea a venit în urma implicării deosebite a elevilor şi profesorilor de la Liceul Tehnic în cadrul proiectului Ţara lui Andrei. Atât cadrele didactice, cât mai ales elevii sunt mulţumiţi de faptul că acum au posibilitatea să îşi realizeze orele de practică în şcoală.

Profesorii Liceului Tehnic s-au făcut remarcaţi de-a lungul timpului prin dorinţa de atragere a cât mai multe fonduri europene şi sposorizări, bani cu ajutorul cărora condiţiile din şcoală se îmbunătăţesc, iar elevii sunt pregătiţi pentru piaţa muncii care îi aşteaptă după absolvire. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>