Publicat la: 19.11.2018. 18:04 / 1.110 views

DOSARUL “MATERNITATEA”, REPUS PE ROL. NOU TERMEN, PE 10 DECEMBRIE

După multe zile de emoţie pentru Victor Mocanu, astăzi, magistraţii au anunţat o decizie oarecum aşteptată, în dosarul Maternitatea. Astfel, decizia noului complet de 5 magistati ai Inaltei Curti anunţată astăzi a fost de a repune pe rol dosarul în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare pentru abuz în serviciu.

victor mocanuAşa cum era previzibil, astăzi, dosarul Maternitatea în care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare pentru abuz în serviciu, a fost repus pe rol, după decizia noului complet de 5 magistati ai Inaltei Curti.

Reamintim, în dosarul Maternitatea, procesul a început în primăvara lui 2014. Victor Mocanu a fost acuzat că în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău ar fi încheiat ilegal 8 contracte de furnizare a unor echipamente medicale la Maternitatea Buzău.

Unele echipamente nici nu au fost livrate, iar altele erau închiriate pentru inaugurarea maternităţii în plină campanie electorală în 2012. Victor Mocanu a fost condamnat în iulie 2016 la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru fapte de corupţie.

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi la închisoare şi ceilalţi 3 inculpaţi, dar au primit pedepse mai uşoare. La momentul respectiv Victor Mocanu a făcut recurs, iar astăzi magistraţii au decis repunerea pe rol. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!