Publicat la: 30.03.2018. 18:30 / 4.725 views

“DOREL” LOVEŞTE! DIN NOU! PERICOL DE EXPLOZIE LÂNGĂ COMANDAMENT

Pericol de explozie, în această dimineaţă, lângă Comandamentul Diviziei 2 Infanterie Getica! Un muncitor de la Urbis a spart o ţeavă de gaze, în timp ce excava în zona de spaţiu verde. Forţele de intervenţie au sosit imediat la faţa locului şi au izolat zona. Cu ajutorul celor de la Distrigaz, pericolul a fost eliminat.

teava sparta de dorelA fost panică, în această dimineaţă, la intersecţia Bulevardelor Unirii şi Mareşal Averescu. O echipă de muncitori efectua lucrări pe spaţiul verde din apropierea zidului Comandamentului Diviziei 2 Infanterie Getica. La un moment dat, în timp ce excava, un lucrător de la Urbis a lovit ţeava de gaze şi a fisurat-o. Muncitorii au intrat în panică şi s-au îndepărtat de zonă, din cauza cantităţii de gaz emanat cu o mare presiune. Unul dintre responsabili de lucrări a încercat să îi îndepărteze pe şoferi de locul incidentului.

La scurt timp, după un apel la 112, în zonă au sosit forţele de intervenţie de la ISU.

Ulterior, circulaţia din Bariera Ploieşti a fost restricţionată.       

Şi specialişii de la Distrigaz au ajuns de urgenţă în zonă, pentru a opri alimentarea conductei fisurate. În orice moment exista pericolul unei explozii.

Lucrarea, aflată în sarcina societăţii Urbis, este premergătoare îngropării cablurilor de pe stâlpi. Săpătura se efectua la nici un metru şi jumătate adâncime. În urma incidentului, timp de câteva ore, aproape 20 de societăţi din zonă au rămas fără alimentare cu gaze. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!