Publicat la: 01.03.2017. 19:10 / 788 views

DOMENIUL PUBLIC, OCUPAT ABUZIV. POLIŢIŞTII LOCALI AU ÎMPĂRŢIT AMENZI

Unii dintre buzoieni au impresia că pot depozita orice pe domeniul public, fără să le pese că încurcă circulaţia rutieră sau a pe cea a pietonilor. În cartierul Mihai Viteazul au fost făcute numeroase sesizări cu privire la aceste aspecte. Poliţiştii locali au demarat acţiuni pentru sancţionarea celor prinşi pe picior greşit. Mai mult decât atât, s-a impus şi ridicarea de urgenţă a materialelor depozitate pe stradă sau pe trotuar.

trotuar ocupat siteNu o dată s-a întâmplat ca pietonii să fie nevoiţi să circule pe stradă din cauza faptului că trotuarul era ocupat abuziv de materiale de construcţii sau alte obiecte. Astfel de situaţii au fost descoperite de poliţiştii locali în cartierul Mihai Viteazul, unde, din cauza unor saci plini cu peturi, circulaţia era imposibilă. Revoltătoare este şi atitudinea celor care au depozitat şi care sunt de părere că sunt stăpâni şi pe stradă şi pe trotuar.

Poliţiştii locali au amendat-o pe femeia în cauză dar în acelaşi timp i-au impus să ridice de urgenţă sacii de pe domeniul public.

Alte adrese, aceeaşi situaţie. Accesul pe trotuare este blocat de nisip, ţigle sau alte materiale de construcţii. Şi în aceste situaţii, cei vinovaţi au fost sancţionaţi.

Poliţiştii locali au aplicat amenzi tuturor celor prinşi pe picior greşit. În acelaşi timp, atrag atenţia buzoienilor că este interzisă depozitarea oricăror obiecte pe domeniul public.

Poliţiştii locali dau asigurări că vor continua seria acestor controale şi chiar fac un apel către buzoieni să îi sesizeze ori de câte ori constată o astfel de abatere. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!