Publicat la: 02.11.2018. 19:23 / 2.722 views

DOI CONSILIERI, LA UN PAS SĂ SE BATĂ ÎN PRIMĂRIE. ROŞIORU ŞI DUNEL, DESPĂRŢIŢI DE VICEPRIMARUL NEDER

Doi consilieri locali au fost la un pas să se ia la bătaie, după o şedinţă extraordinară, azi, la Primărie. La finalul şedinţei, Silviu Roşioru şi Alexandru Dunel şi-au aruncat cuvinte grele. Doar intervenţia viceprimarului Andrei Neder a făcut ca protagoniştii să nu ajungă şi la violenţă fizică.

cearta 1Totul a pornit de la un schimb de replici între cei doi, la finalul şedinţei. Consilierul PSD Alexandru Dunel i-a reproşat lui Silviu Roşioru, de la PSRO, că e o pierdere de timp să mai continue un discurs, după ce se votase deja un proiect. Roşioru i-a răspuns acid, sugerându-i lui Dunel că se prezintă degeaba la şedinţe.  

La ieşirea din sală, dialogul a degenerat. Alexandru Dunel i-a cerut socoteală lui Silviu Roşioru, pe care l-a apostrofat cu apelativul „analfabet” şi a primit, în schimb, o înjurătură. La uşa sălii de şedinţă s-a iscat o îmbrânceală în momentul în care Silviu Roşioru a intenţionat să îl agreseze pe Alexandru Dunel. Viceprimarul Andrei Neder a intervenit să îi despartă.

Incidentul a avut loc la finalul unei şedinţe şi aşa tensionate pe tema preluării în administrare de către Colegiul “Eminescu” a bunurilor imobile de la Liceul “Costin Neniţescu.”  (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!