Publicat la: 12.09.2017. 18:20 / 811 views

DOI ANI DE ANCHETE ŞI CERCETĂRI. DOSARELE FOSTULUI CONSILIER FLORIN TOADER ÎNCĂ TRENEAZĂ

În această perioadă, dosarul penal deschis pe numele fostului consilier municipal Florin Toader pentru loviri şi alte violenţe a împlinit doi ani şi trei luni de când se află pe mesele anchetatorilor din cadrul IPJ şi Parchet, care încearcă să-l definitiveze. Acest lucru pare însă să mai dureze, şi asta pentru că avocatul fostului consilier cere numeroase expertize. Procurorii par să se mişte mai repede în cazul dosarului în care este cercetat pentru săvârşirea a nu mai puţin de 15 infracţiuni de încadrare în muncă a unui minor cu nerespectarea condiţiilor legale de vârstă sau folosirea acestuia pentru prestarea unor activităţi cu încălcarea prevederilor legale referitoare la regimul de muncă al minorilor. În vara anului 2015, Florin Toader a fost implicat într-un scandal, fiind acuzat de mai multe tinere care au lucrat la terasa sa din Drăgaică de faptul că le-a lovit, le-a vorbit urît şi chiar le-a hărţuit sexual, făcându-le avansuri sub diferite forme.

toader itmÎn urmă cu doi ani şi trei luni, fostul consilier local municipal Florin Toader, fin al fostului primar Boşcodeală, a fost acuzat de mai multe fete, unele minore, de propuneri indecente şi chiar hărţuire sexuală şi loviri. Totul s-ar fi petrecut în Drăgaică, acolo unde Toader are o terasă, iar fetele erau angajate pe posturi de chelneriţe. Iniţial, 4 tinere au făcut plîngere la Poliţie, dar în cele din urmă doar una dintre ele şi-a menţinut declaraţia. Este vorba despre fata care şi-a scos certificat medico-legal din care rezultă că ar fi fost victima unor loviri. In acest moment, la un doi ani şi trei luni de la producerea evenimentului, pe numele lui Florin Toader există un dosar penal în care, însă, anchetatorii nu par să dea o decizie curând. Surse din rândul investigatorilor susţin că avocatul lui Florin Toader a cerut o mulţime de expertize şi a depus tot felul de acte care trebuie analizate. 

Tot pe numele lui Florin Toader a fost deschis un dosar penal pentru folosirea la muncă, fără forme legale, a unor minore. Atât pe numele acestuia, cât şi a firmei administrată de el, Mazaro SRL, procurorii de la Parchetul local derulează acte de urmărire penală pentru săvârşirea a nu mai puţin de 15 infracţiuni de „încadrare în muncă a unui minor cu nerespectarea condiţiilor legale de vârstă sau folosirea acestuia pentru prestarea unor activităţi cu încălcarea prevederilor legale referitoare la regimul de muncă al minorilor. Conform unui răspuns al Parchetului, „în realizarea obiectului de activitate şi în interesul SC Mazaro SRL, au fost angajate, din dispoziţia administratorului Toa­der Florin Marian, 15 persoane minore, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, la o terasă din Târgul Drăgaica nerespectându-se prevederile referitoare la regimul de muncă al minorilor“. Între timp, Florin Toader pare că a ieşit din viaţa publică. Nu a mai fost prezent pe listele de consilieri, însă la afacerea din Drăgaică nu a renunţat.

Pe parcursul anchetei, un alt membru al familiei s-a ales cu dosar penal. Este vorba despre fratele său, Denis Toader, care este judecat pentru tentativă de omor după ce în ianuarie 2016 a lovit cu maşina un angajat al Electrica. (Mirela Copariu)

Exista 3 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
  1. Viki spune:

    a se intercepta telefoanele primarului din pietroasele de la psd si ale lui toader! mari surprize or sa fie. credeti ca psd se joaca?

  2. Viki spune:

    el trebuie bagat mai ales pt evaziune fiscala. sa-i faca fiscul control peste tot, la sotie si toate rudelor sa vada cum se spala banii in familie

  3. Viki spune:

    are o farmacie in pietroasele. aduce medicamente pe sub mana. faceti o ancheta va rugam! asa ceva nu se mai poate!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!