Publicat la: 29.06.2020. 18:17 / 1.231 views

DOCTORUL MAHOVICI: “A FOST PLICTISITOARE!”. MĂRTURIA UNUI MEDIC INFECTAT CU COVID-19

Unul dintre medicii infectați cu coronavirus, de la Spitalul Județean Buzău, a fost de acord să vorbească despre perioada internării. Doctor la Secția de Chirurgie Plastică, basarabeanul Alexandru Mahovici ne-a relatat despre experiența unică prin care a trecut.

medic 2Pe medicul Alexandru Mahovici, specialist în chirurgie plastică și reparatorie, l-am găsit așteptându-și emoționat fiica cea mare, în fața centrului de examen de la sesiunea specială a evaluării naționale.

În urmă cu aproape o lună, după ce a fost depistat pozitiv, medicul basarabean a fost internat la Spitalul din Râmnicu Sărat, iar familia sa a fost nevoită să se izoleze acasă.

Nonconformist de fel, doctorul Mahovici declară că experiența spitalizării a fost … plictisitoare. Medicul a stat internat 10 zile, având simptome ușoare.

Cât despre teoria conspirației legată de coronavirus, doctorul Mahovici susține că noul virus trebuie luat în serios, pentru că poate căpăta forme grave, în funcție de imunitatea fiecărui organism.

Medicul Alexandru Mahovici profesează la Secția de Chirurgie Plastică a Spitalului Județean de Urgență Buzău. Va reveni în activitate săptămâna viitoare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!