Publicat la: 25.03.2020. 19:05 / 419 views

DOAR URGENŢELE! STAŢI ACASĂ! DONAŢII IMPORTANTE PENTRU SPITALUL JUDEŢEAN

Cea mai mare unitate spitalicească din judeţ trateză doar urgenţele, iar cadrele medicale fac un apel către populaţie să înţeleagă acest lucru. În amblatoriu regulile sunt la fel de stricte. Între timp, Spitalul Judeţean de Urgenţă este ajutat de societatea civilă, fundaţii şi diverse firme pentru a-şi mări stocul de echipamnte de protecţie.

ambulatoriu spitalServiciile medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău au fost limitate. În ambulatoriu au fost impuse restricţii de acces, fiind tratate doar cazurile care nu suportă amânare.

Oficialii spitalului fac un apel către cetăţeni să nu vină la unitate decât în situaţii excepţionale, pentru că măsura tratării strict a urgenţelor trebuie respectată. Inclusiv internările au fost limitate.

Pe de altă parte, cadrele medicale sunt în alertă continuă şi sunt atente la orice pacient care se prezintă.

Între timp, în ultima perioadă, s-a constatat un val de susţinere financiară şi materială pentru cadrele medicale aflate în prima linie a luptei împotriva răspândirii COVID-19. Către Spitalul Judeţean de Urgenţă au sosit şi sosesc mai multe donaţii destinate protecţiei medicilor şi asistentelor din cea mai mare unitate spitalicească din judeţ. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!