Publicat la: 12.03.2020. 19:31 / 355 views

DOAR PROGRAMĂRI ONLINE LA PAȘAPOARTE, PERMISE ȘI ÎNMATRICULĂRI

Măsuri speciale la Pașaoparte, Permise și Înmatriculări Auto. Accesul a fost limitat prin obligația efecturării doar de programări online. Nu se mai eliberează bonuri de ordine. Programări se pot face și telefonic.

pasapoarte 2La Serviciul de Pașapoarte din Buzău se observă deja efectele măsurilor luate. Sala de așteptare este goală și doar din când în când mai vine cineva la ghișeele serviciului, pentru a depune acte sau pentru a face fotografii în vederea eliberării documentelor. Programările se fac doar online.

La Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto se aplică aceeași regulă a programărilor online.

Accesul se face controlat. Nu se mai eliberează bonuri de ordine, iar un polițist local face triajul beneficiarilor, astfel încât la ghișeele de la etaj să nu fie cozi, ca până acum. Cu toții își așteaptă rândul în curtea instituției. Periodic, personalul auxiliar dezinfectează suprafețele de contact de la ghișeele în spatele cărora funcționarii poartă măști și mănuși.

Cetățenii care nu au acces la internet, pot face programări prin telefon atât pentru Pașapoarte, cât și pentru Permise și Înmatriculări Auto. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!