Doar egal, cu Slobozia. FC Buzău remizează, 1 la 1, cu Unirea

Doar egal, cu Slobozia. FC Buzău remizează, 1 la 1, cu Unirea

Partidă încrâncenată, între FC Buzău și Unirea Slobozia și încheiată, în cele in urmă, nedecis. FC Buzău a avut inițiativa pe parcusul tuturor celor 90 de minute, dar sistemul defensiv al oaspeților a fost aproape impenetrabil.

Meci cu puține ocazii de poartă, între FC Buzău și Unirea Slobozia. Ambele echipe au căutat în prima repriză mai degrabă să nu ia gol, decât să mizeze pe cartea atacului. Sllobozia a reușit să fie echipa mai pragmatică în prima repriză, deschizând scorul în minutul 33, prin Afalna Christ. Atacantul oaspeților a profitat de o nesincronizare a apărăroii buzoiene, a scăpat singur cu Stoian și a șutat exccelent, în ciuda efortului goalkeeperului de la FC Buzău de a intercepta balonul.

Buzăul putea egala cîteva minute mai târziu, dar Chică-Roșă servit de Ekollo a șutat peste poartă, dezechilibrat, după o preluare defectuoasă. Ekollo își putea trece de asemenea numele pe tabelă, dar șutul din 10 metri al atacantului din Camerun a fost respins in extremis de Gurău, portarul oaspeților.

FC Buzău a reușit să restabilească egalitatea în minutul 54, după un penalty obținut de vulpoiul Ciprian Petre și transformat de Paul Pațurcă. Din acest moment, oportunitățile reale de gol au fost rarisime, și pe fondul jocului fragmentat, ideal pentru oaspeți, care au preferat să se apere compact, undeva la 20 de metri de poarta lui Gurău.

Finalul partidei i-a găsit pe cei de la Buzău în jumătatea echipei lui Adrian Mihalcea, atacând cu toate liniile. Din păcate pentur echipa locală, sistemul defensiv pregătit de fostul internațional a rezistat cu brio șarjelor de atac ale buzoienilor. Scor final, un 1 la 1 și un punct care opăstrează pe FC Buzău în cursa pentru play-off.

Etapa viitoare, buzoienii se deplasează la Timișoara, pentru meciul cu Ripensia. Joi, însă, urmează meciul de cupă cu Dunărea Călărași.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și