DOAR DOUĂ PUNCTE DIN 25. DEZINTERES PENTRU REFACEREA DN 10

DOAR DOUĂ PUNCTE DIN 25. DEZINTERES PENTRU REFACEREA DN 10

În acest an, doar două din cele 25 de puncte afecate de alunecări pe DN 10 Buzău – Braşov au fost în atenţia Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii. Pentru 2019, Prefectura va insista ca autorităţile centrale să dispună lucrări şi pentru alte zone distruse de alunecările de teren din primăvara acestui an.

lucrari magura 1Anul acesta s-a lucrat intens la cel mai problematic punct, în zona Măgura, unde şoseaua a luat-o la vale pe o distanţă de zeci de metri. Începută în luna octombrie, lucrarea a fost aproape finalizată, fiind consolidat drumul. A rămas doar de asfaltat, operaţiune care nu poate fi efectuată din cauza vremii. Tot la Măgura a mai fost refăcut un tronson.

Pentru celelalte puncte de interes de pe DN 10, Prefectura va face în continuare demersuri, astfel încât, în 2019 să înceapă şi alte reabilitări. Solicitarea de la Buzău către C.N.A.I.R. a fost făcută încă din luna aprilie a cestui an.

Valoarea estimată a lucrărilor de refacere a punctelor afectate de pe DN 10 a fost estimată la peste 40 de milioane de lei. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și