Distracție de weekend, la iarbă verde. Pajiștile din județ, pline de petrecăreți

Distracție de weekend, la iarbă verde. Pajiștile din județ, pline de petrecăreți

Buzoienii au invadat pajiştile proaspăt înverzite de lângă orașe, înarmaţi cu grătare, pungi cu mititei, lăzi de bere şi… poftă de relaxare. A fost, pentru mulți, primul picnic pe anul acesta și un preambul la petrecerile în aer liber de 1 Mai și de Paște. 

Acest grup a petrecut toată ziua în aer liber, într-o zonă amenajată pentru picnic de lângă Râmnicu Sărat. Două aniversări în familie au fost prilejul care i-a adunat pe toți de pe unde locuiesc ori au ajuns cu serviciul.

În jurul grătarelor, fiecare a avut câte ceva de făcut. În timp ce copiii băteau mingea, alţii se mulțumeau doar să admire peisajul.

Evident, a avut cine să se ocupe de pregătirea bunătăților la grătar… sau la capac, pentru ca bucățile de friptură să se rumenească perfect, în ulei, alături de cartofi.

Pentru mulţi, ieşirea în aer liber din acest weekend a fost un preambul la ce va urma pe 1 Mai și de Paște, când se aşteaptă un număr record de turişti în poienile înverzite din județ.

Pentru perioada Sărbătorilor Pascale, pompierii le atag atenția petrecăreţilor care au de gând să meargă la iarbă verde să fie atenţi atunci când aprind grătarul, pentru a evita izbucnirea unor incendii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și