Discuții în CLM. Crește prețul la energia termică.

Discuții în CLM. Crește prețul la energia termică.

Proiectul de Hotărâre referitor la modificarea prețurilor la energia termică pentru populație a dat naștere – după cum era de așteptat – la discuții mai…fierbinți. Întrebarea principală a fost „de ce va crește prețul la energia termică dacă cel de la gaze a scăzut?”. Cei de la Termo Verde au replicat că noile prețuri sunt justificate și că au avizul ANRE.

Prima intervenție din ședința de astăzi a Consiliului Local Municipal a venit din partea „opoziției”.

Consilierii au întrebat care este motivul modificării în plus a  prețurilor pentru populație la energia termică, în condițiile în care prețul gazelor naturale a scăzut.

Prețul local pentru producerea, transportul, distribuția și furnizarea energiei termice pentru populație urmează să crească de la 1 Aprilie, în funcție de combustibilul folosit în centralele termice din sistemul centralizat.

Aceste prețuri au avizul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei, la propunerea conducerii societății care furnizează energia termică pentru buzoienii din sistemul centralizat.

Consilierul Aurel Gubandru, care a fost pentru o vreme directorul fostului RAM, crede că prețurile au crescut și din cauza scăderii numărului de abonați.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și