Publicat la: 30.06.2017. 18:23 / 4.008 views

DIRECTORI MUSTRAŢI DE ŞEFA DE LA CASA ALBĂ. CARMEN ICHIM, DERANJATĂ DE PREZENTĂRILE STERILE

Încă de la prima şedinţă prefectul Carmen Ichim a atras atenţia că nu doreşte să audă directori care citesc rapoarte stufoase în Colegiul Prefectural. Mulţi dintre şefii de deconcentrate nu s-au conformat noilor reguli, iar şefa de la Casa Albă i-a mustrat, astăzi, pe cei care nu s-au rezumat la prezentarea lucrurilor importante.

ichim colegiuÎncă o şedinţă de Colegiu Prefectural, noi atenţionări din partea şefei instituţiei. De la instalarea sa la Casa Albă, Carmen Ichim le-a cerut directorilor de deconcentrate să vină în cadrul discuţiilor cu precizări scurte cu privire la activitatea lor, nu să citească rapoarte interminabile, pline de detalii tehnice. Şi la şedinţa de azi, prefectul a fost nevoit să le atragă atenţia unor directori. Prima intrată în colimator a fost şefa de la Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Mariana Cristea, care a citit un raport privind cheltuielile cu beneficiarii.

Şi reprezentanta Direcţiei Agricole a fost mustrată de şefa de la Casa Albă, după prezentarea unui raport cu privire la măsurile pentru campania agricolă de vară.

Pentru a nu fi atenţionat din acelaşi motiv, directorul de la Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Buzău, Constantin Feraru, a încercat să-şi prezinte materialul presărând câteva glume sau autoironii.

La finalul şedinţei, Carmen Ichim le-a reamintit şefilor de deconcentrate cum doreşte să se ţină discuţiile în cadrul Colegiului Prefectural.

Şefa de la Casa Albă le-a mai transmis directorilor că ar fi bine să participe la manifestările organizate de Prefectură, cu ocazia unor zile importante sărbătorite la nivel naţional. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!