DIRECTORI DE INSTITUŢII, AVERTIZAŢI DE PREFECT. AU CHIULIT DE LA COLEGIU

DIRECTORI DE INSTITUŢII, AVERTIZAŢI DE PREFECT. AU CHIULIT DE LA COLEGIU

Momente stânjenitoare în şedinţa Colegiului Prefectural. Reprezentanţii Direcţiei Agricole şi Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, trimişi să prezinte rapoartele, au fost nevoiţi să justifice absenţa directorilori în faţa prefectului Carmen Ichim.

ichimPrefectul judeţului Buzău, Carmen Ichim, a cerut explicaţii pentru lipsa de la şedinţa Colegiului Prefectural a doi reprezentanţi de instituţii. Este vorba despre Direcţia Agricolă şi Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului. Iniţial, reprezentanta Direcţiei Agricole a fost pusă în încurcătură în momentul în care i s-a cerut să explice cum instituţia are atribuţii de control asupra etichetelor.

Chiar dacă Ciprian Botezatu, inspectorul adjunct al DSV a încercat să salveze situaţia, prefectul a taxat absenţa directorului Direcţiei Agricole, Cosmin Florea.

Şi absenţa de la şedinţă a şefului Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, Nicuşor Dinulescu, a fost taxată de Carmen Ichim.

Nu este pentru prima dată când şefii de deconcentrate îşi trimis subalternii la şedinţele Colegiului Prefectural pentru a scăpa de întrebările prefectului Carmen Ichim. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și