Publicat la: 29.05.2018. 19:34 / 966 views

DIRECTOR MUSTRAT DE ŞEFA DE LA CASA ALBĂ. LA UN RAPORT PREZENTAT ÎN COMITETUL DE URGENŢĂ

Şefa de la Casa Albă continuă seria reproşurilor la adresa directorilor care se prezintă nepregătiţi în şedinţele de lucru, cu rapoarte stufoase, dar irelevante. De această dată, victima prefectului Carmen Ichim a fost directorul tehnic al Direcţiei Silvice Buzău. Inginerul Nicuşor Balcu a fost mustrat pentru că a citit date fără acoperire în realitate.

director directia silvica nicusor balcuLa ultima şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, directorul tehnic de la Direcţia Silvică, Nicuşor Balcu, a avut de prezentat un raport cu privire la rezultatul campaniei de împăduriri din primăvara acestui an. Şefa de la Casa Albă, Carmen Ichim, l-a mustrat pe responsabilul de la Direcţia Silvică pentru că, la un moment dat, raportul conţinea informaţii fără suport real.

S-a făcut referire la investiţii în drumuri forestiere, fără a exista o lucrare demarată până acum. Din nou, Balcu a fost taxat de prefect.

Bâlbâielile au mai continuat, atunci când prefectul a cerut informaţii despre incendiile semnalate în pădurile aflate în administrarea Direcţiei Silvice.

Este ştiut deja faptul că, la şedinţele obişnuite, şefa de la Casa Albă îi întrerupe din prezentare pe directorii de deconcentrate care aleg să citească rapoarte interminabile, fără a încearca să rezume pledoariile.

Mihai Bunăziua

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!