Publicat la: 08.05.2019. 18:10 / 406 views

DINU VS PULEV, RELOADED! MECIUL DINTRE CEI DOI PUGILIŞTI, REJUDECAT DE COMISIA DIN CALIFORNIA

Partida dintre Bogdan Dinu şi Kubrat Pulev va fi rejudecată, în urma unei contestaţii depuse de companiile care îi apără interesele pugilistului buzoian. În urma analizei video, Comisia de Box a Statului California a decis să rejudece partida iar un verdict va fi făcut public la finele lunii mai. Dinu are şanse să câştige partida, sau, măcăr, să se decida o eventuală rejucare a meciului.

dinuRăsturnare de situaţie, după partida dintre Bogdan Dinu şi Kubrat Pulev. Staff-ul pugilistului buzoian a depus o contestaţie la Comisia de Box a Statului California, imediat după partida de pe 23 martie, meci considerat viciat. În urma analizei video, forul californian a acceptat contestaţia şi se va întruni pe 14 mai.

În repriza a şaptea a meciului disputat în Costa Mesa, bulgarul a folosit, în repetate rânduri, procedee nepermise în box, lovindu-l pe Dinu în ceafă. Mai mult, buzoianul a fost lovit şi când era cu un genunchi în podea.

În momentul incidentului, scorul era egal, după şase reprize, iar bulgarul boxa cu o arcadă spartă, aşa că meciul putea fi întrerupt în orice moment, în favoarea românului. Exista varianta ca palmaresul lui Dinu să fie din nou unul impecabil, întrucât Jarrell Miller, new-yorkezul care i-a administrat buzoianului prima înfrângere, a fost depistat pozitiv, la un control antidoping. Americanul a fost testat de trei ori, fiecare eşantion fiind pozitiv. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!