Din ”muzeu” în…”hub”. Imobilul de pe Frăsinet a trecut la CCE ”Al. Marghiloman”

Din ”muzeu” în…”hub”. Imobilul de pe Frăsinet a trecut la CCE ”Al. Marghiloman”

Consilierii municipali au aprobat trecerea unei părți din ”Moara” Iazul Morilor de pe strada Frăsinet în administrarea Centrului Cultural ”Alexandru Marghiloman”. Centrul va administra în nume propriu imobilul și va suporta toate cheltuielile legate de acesta, pe o perioadă de 20 de ani. Aici vor putea fi oferite produse și servicii culturale și educaționale și vor putea fi organizate și diferite evenimente în folosul comunității.

În ședința anterioară a Consiliului Local Municipal, consilierii au aprobat proiectul de ”dare în administrare a unei părți din imobilul proprietate publică a municipiului Buzău, situat pe strada Frăsinet, către Centrul Cultural și Educativ Alexandru Marghiloman”.

Așadar, spațiul de la parterul ”morii” de pe strada Frăsinet va fi folosit în interesul comunității buzoiene și, în special, a unităților de învățământ din oraș și chiar din județ.

De la 1 august, 2022, timp de 20 de ani, fostul viitor Muzeu Iazul Morilor va fi gestionat de Centrul Marghiloman, care va suporta toate cheltuielile legate de imobil.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și