Publicat la: 11.11.2019. 19:05 / 476 views

DIN EŞEC ÎN EŞEC. SERIA NEFASTĂ A GLORIEI A CONTINUAT SÂMBĂTĂ

Gloria nu reuşeşte să depăşească pasa proastă prin care trece încă din octombrie. Buzoienii au pierdut al doilea meci consecutiv acasă, sâmbătă, cu Metaloglobus, după ce au condus cu 1 la 0, dar au fost surclasaţi în ultimele minute. La final, spectatorii au cerut demisia antrenorului Ilie Stan.

 gloria metaloglobus 1-0  gloria metaloglobus

Gloria face încă un pas greşit, sincopă care trimite gruparea buzoiană tot mai aproape de zona retrogradării, în ciuda faptului că obiectivul iniţial fusese ocuparea unuia dintre primele şase locuri. Roş-albaştrii au pierdut sâmbătă cu Metaloglobus şi sunt la a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu.

Valentin Alexandru a deschis scorul pentru Gloria, în minutul 14, dintr-o lovitură liberă. Buzoienii au reuşit să controleze meciul în prima repriză, astfel că oaspeţii nu şi-au creat nicio ocazie, până la pauză.

Metaloglobus a egalat în minutul 78, graţie unei lovituri de la 11 metri. Coman a transformat un penalty obţinut de Ciocâlteu. La numai două minute distanţă, oaspeţii au trecut în avantaj, prin acelaşi Coman, spre stupoarea celor aproape 2000 de spectatori.

La final, au apărut şi primele reacţii vehemente. Mulţi dintre spectatorii prezenţi la meci şi-au huiduit favoriţii, cerând, de asemenea, demisia lui Ilie Stan. Tehnicianul buzoian a aplaudat ironic asistenţa, în drumul către tunelul care duce la cabine.

În urma eşecului de sâmbătă, Gloria rămâne pe locul 10 în Liga a II-a, cu 20 de puncte, la doar patru distanţă de prima echipă situată „sub linie”, Csikszereda. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!