Publicat la: 30.10.2015. 20:25 / 8.865 views

DIN CICLUL, „ ŞI NOI VREM ASFALT”. PLÂNGERE A LOCATARILOR DE PE IAZUL MORILOR – PRELUNGIRE

Locatarii de pe strada Iazul Morilor prelungire, din cartierul Broşteni, se plâng că strada lor nu a fost niciodată asfaltată. S-a plâns adesea la primărie, de unde s-au întors cu promisiuni nerespectate.

iazul morilor 1

 iazul morilor 2Nemulţumirea riveranilor se amplifică atunci când plouă, iar strada se transformă în mocirlă. Cu mare dificultate se ajunge la tomberoanele de gunoi.

Singurul favor de care s-au bucurat buzoienii din zonă, din partea primăriei, a fost montarea unor bariere, la capătul străzii. În acest fel traficul a fost diminuat iar oamenii inhalează mai puţin praf.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!