Publicat la: 10.12.2019. 19:23 / 983 views

DIMIAN, VIITORUL PREFECT DE BUZĂU. PROMOVAT ŞEF LA CASA ALBĂ, SUSŢINUT DE ALDE

“Doamna de fier” de la Casa Albă, Carmen Ichim, părăseşte Prefectura şi anunţă că în locul său vine chiar subprefectul Leonard Dimian. După ce şi-a prezentat un bilanţ al mandatului, Ichim a declarat că a fost avertizat de subordonatul său că o va înlocui din funcţie.

dimian 2Astăzi, într-o conferinţă de presă, Carmen Ichim a dezvăluit că subordonatul său îi va lua locul la şefia Casei Albe, declarând că subprefectul a informat-o deja că va fi noul prefect de Buzău. 

La scurt timp, Leonard Dimian a negat că i-ar fi spus şefei sale că o va înlocui, dar a recunoscut că există discuţii cu privire la numirea sa pe prima funcţie din Prefectură.

La orele prânzului, Dimian preciza că o avansare a sa pe postul de prefect are sprijinul ALDE şi se aştepta ca decizia de numire să sosească în această după-amiază, după şedinţa de Guvern.

Pe de altă parte, Carmen Ichim a explicat de ce nu şi-a dat demisia, având în vedere iminenta schimbare a sa de pe funcţia cea mai înaltă din Prefectură. Mai mult, a menţionat că va analiza motivele înlocuirii sale şi va acţiona în consecinţă.

Carmen Ichim se va retrage pe postul rezervat de comisar-şef al Gărzii de Mediu. A recunoscut că, de la începutul anului viitor, se va implica şi în politică. Ichim a fost susţinută de PSD pentru postul de şef al Casei Albe. 

Leonard Dimian este economist de profesie, iar cea mai mare parte a carierei sale a petrecut-o la Fisc. Cu sprijinul ALDE, Dimian a fost numit subprefect, la începutul lunii iulie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!