Publicat la: 17.12.2020. 19:33 / 1.913 views

DIANA MERITĂ ÎNCĂ O ȘANSĂ LA VIAȚĂ. ADOLESCENTA E INTERNATĂ ÎNTR-O CLINICĂ DIN TURCIA

O adolescentă din Buzău are nevoie urgentă de sprijinul nostru pentru a i se da încă o șansă la viață, după ce a mai trecut printr-un episod similar. Diana Munteanu are 14 ani și este internată la o clinică din Turcia, după ce boala de care suferă i-a agravat starea de sănătate. Medicii încearcă să-i salveze mâna dreaptă de la amputare și să facă toate eforturile pentru ca Diana să poată supraviețui. Pentru toate aceste intervenții, familia are nevoie de o sumă de bani.

diana 2Diana Munteanu are 14 ani și este elevă în clasa a VIII-a, la Școala nr. 15 “George Emil Palade” din Buzău. Viața ei s-a transformat într-un coșmar în urmă cu doi ani, când fata a fost diagnosticată cu OSTEOSARCOM, tumoră malignă a femurului stâng. Devastată de veste, familia a făcut tot posibilul pentru a o salva, Diana ajungând la o clinică din Italia, unde a fost operată, iar piciorul i-a fost salvat de la amputare, printr-un transplant de titan. Au urmat încă 12 cure de chimioterapie, până în august 2019, când a putut din nou să prindă aripi și să spere la o viață normală.

Din păcate, boala a lovit din nou, mult mai agresiv, atacând piciorul drept și mâna dreaptă. Se întâmpla în vara acestui an, când medicii din țară au dat un verdict crunt: mâna dreaptă trebuie amputată, iar șansele de supraviețuire din cauza bolii nu sunt foarte mari. O rază de speranță a venit din partea unei clinici renumite din Turcia, unde medicii au spus că mâna dreaptă poate fi salvată și că, apoi, Diana va avea încă o șansă la viață. Între timp, familia și apropiații au început să strângă banii necesari intervențiilor și tratamentelor, destul de costisitoare, aproximativ 63000 de euro.

Zilele trecute, starea de sănătate a Dianei s-a agravat, astfel că a fost transportată de urgență la clinica din Turcia, unde medicii au început primele tratamente, cu costuri de 15.000 de euro. Aflați alături de fiica ei, părinții au nevoie urgentă de banii necesari continuării intervențiilor.

Fosta învățătoare a Dianei s-a implicat foarte mult în sensibilizarea oamenilor, atât în urmă cu doi ani, cât și acum, fiind alături de adolescentă în toate etapele grele.

Persoanele care vor să sprijine familia pentru ca Diana să depășească încercarea vieții ei, pot dona bani în conturile deschise pe numele celor doi părinți. Donații se pot face și în conturile Asociației “Salvează o inimă”, cu mențiunea pentru Diana Munteanu.

CONTURI BANCARE, DONAȚII

CONT: RO35BTRLRONCRT0307056601
Nume: Munteanu Elena Andra

CONT: RO75PIRB1000057274001000
Nume: Munteanu Emilian Cătălin

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982
Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele copilului – DIANA MUNTEANU
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
REVOLUT: 0752.753.540
Banca Transilvania Botoșani

> > > > > > VIDEO < < < < < <

 

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Nu pierdeți timpul și banii trebuie sa acționati cu totul altfel și diferit altfel. Este vorba de timp care deja nu l-ați apreciat Apelați și vă voi spune carei situație și unele soluții daca doriți să o scăpați

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!