Dezolant! Gloria pierde clar, cu Brăila

Dezolant! Gloria pierde clar, cu Brăila

Evoluție modestă a Gloriei, azi, în partida cu Dacia Unirea Brăila. Buzoiencele au făcut cel mai slab meci al acestui început de campionat, reușind, cu ghilimelele de rigoare, să piarda cu 21 la 29 împotriva selecționatei auriverde antrenate de Morten Soubak.

Buzăul a dat impresia că poate concura de la egal la egal cu Brăila doar în startul partidei, atunci când a condus timp de câteva minute. Două lovituri de la șapte metri irosite cu nonșalanță plus alte câteva ratări au întors, însă, destul de rapid cursul partidei. Cu o apărare aproape impecabilă și un atac dinamic, inventiv și imprevizibil, Brăila a reușit să preia conducerea și să se distanțeze încet pe tabelă, astfel că, la pauză, oaspetele conduceau deja cu cinci goluri, avantaj aproape imposibil de surmontat.

Cel de-al doilea act al meciului a fost dominat clar tot de oaspete. Da Rocha și compania au făcut ce-au vrut cu apărarea Gloriei, în timp ce Pessoa a fost exasperant de bună în poarta adversă. La polul opus, buzoiencele n-au fost deloc ajutate de poartă, iar compartimentul defensiv, principal atu al Gloriei în meciurile cu miză, n-a fucționat mai deloc. La final, un 29 la 21 pentru Brăila, scor cât se poate de justificat, în contextul în care trupa de la Dunăre a cam făcut ce-a vrut cu fantoma echipei care în urmă cu două luni se impunea en-fanfare în Cupa României.

Suntem foarte fericiți în urma acestui rezultat. Am reușit să intram în avantaj la pauză, apoi am început repriza a doua mai slab, dar ne-am revenit și am câștigat meciul. În debutul reprizei secunde am făcut foarte multe greșeli tehnice, permițându-le adversarelor să se apropie. Din fericire pentru noi, am fost capabili să trecem peste acest moment și să câștigăm partida. Am fost și UN PIC mai buni în apărare.

Morten Soubak, antrenor HC Dunărea Brăila

Victorie extrem de importantă. Ne-am pregătit temeinic, și asta a fost cheia meciului. Și cam asta este ! Acum urmează meciul cu CSM. Am fost mai bune în apărare și nu am lăsat adversarele să-și facă jocul.

Larissa Araujo, HC Dunărea Brăila

Explicația pentru jocul slab al Gloriei ar fi lipsa unor piese de bază, precum Ilie sau Rotaru. În urma înfrângerii de azi, Gloria coboară până pe poziția a opta a Ligii Florilor. Mai îngrijorător, în economia duble manșe cu Storhamar, este jocul slab al echipei din Buzău. (Andrei Solomon)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Educatie

“Nu mai jucați ping-pong cu educația!”

24.11.21 19:45 Ultima modificare 24.11.21 19:36

Consiliul Elevilor spune stop joc! Reprezentanții școlilor din România cer autorităților să nu mai joace ping-pong cu educația și au lansat o petiție ce urmează…