Publicat la: 27.03.2020. 19:20 / 1.032 views

DEZINFECȚIE STRADALĂ. SE STROPESC TOATE STRĂZILE ȘI TROTUARELE

În ședința de astăzi a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Buzău, desfășurată, în premieră, pe WhatsApp, s-a hotărât să înceapă dezinfectarea tuturor străzilor și trotuarelor din municipiu.

dezinfectiie 3 dezinfectiie 4

Acțiunea concentrată de dezinfectare a străzilor din oraș a demarat din cartierul Dorobanți 2, conform unei strategii dezvoltate la fața locului.

Autospecialele de la Compania de Apă și de la societatea care se ocupă de ecologizarea municipiului au plecat pe trasee diferite, fiecare formațiune având misiunea să stropească cu dezinfectant carosabilul, trotuarele și spațiile verzi, până la ușa blocului.

După dezinfectarea cartierului Dorobanți 2, vor urma celelalte cartiere ale orașului.

Echipaje de la circulație s-au deplasat ca antemergători în fața autospecialelor, în timp ce colegii de la Poliția Locală și de la Poliția municipală s-au ocupat de dirijarea circulației în zonele de lucru. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!