Publicat la: 20.11.2020. 19:18 / 1.256 views

DEZINFECTANT ȘI MĂȘTI PENTRU ȘCOLI… ÎNCHISE. URMEAZĂ SĂ SOSEASCĂ MULT AȘTEPTATELE TABLETE

Mai multe tone de dezinfectant pentru școli au ajuns la Buzău, urmând să sosească și un lot mare de măști de protecție. Sunt comenzi făcute înainte de închiderea unităților de învățământ. Totuși, în condițiile actuale, mai importante și utile ar fi tabletele destinate elevilor fără posibilități, dispozitive așteptate să sosească în curând. 

dezinfectant 1 dezinfectant 3

Toate achizițiile sunt realizate din fonduri de la Ministerul Educației, prin intermediul Inspectoratului Școlar Județean. Astăzi a început distribuția dezinfectantului pentru toate unitățile din județ.  

La Buzău urmează să sosească și un lot mare de măști de protecție.

În condițiile actuale, însă, cel mai important este ca aproape 5000 de elevi din județ să beneficieze și ei de tablete pentru a putea participa la orele online. Aproape 6000 de dispozitive urmează să ajungă în județ, de la Ministerul Educației.

Procedurile pentru noile achiziții au fost făcute înainte să se discute despre suspendarea cursurilor față în față.

În urmă cu aproape două săptămâni, toate unitățile de învățământ au fost închise, orele mutându-se exclusiv online. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!