Publicat la: 28.03.2018. 18:29 / 545 views

DEZASTRU ÎN BLOCUL DE PE ALEEA INSULEI. PRIMĂRIA CAUTĂ SOLUŢII

Dimensiunile dezastrului produs de explozia de duminică abia acum se pot vedea. La trei zile distanţă de la deflagraţie, în jurul blocurilor încă se văd urmele incendiului, multe dintre apartamente încă nu au geamuri, uşile sunt sparte sau rupte, iar în copacii din jur sunt atârnate perdele sau obiecte de îmbrăcăminte. Reprezentanţii Primăriei caută soluţii pentru a-i ajuta pe locatarii afectaţi, în special pe proprietarul apartamentului în care a avut loc incendiul.

bloc dupa incendiuPe Aleea Insulei, acolo unde a avut loc deflagraţia duminică după-amiază, imaginea este sinistră. Sunt apartamente fără geamuri, multe dintre uşi sunt distruse, în copaci încă mai atârnă bucăţi din tocurile ferestrelor, perdele, ori haine. În jurul blocului, pe pământ, dacă te uiţi cu atenţie, poţi observa obiecte personale ale oamenilor. Reprezentanţii Primăriei caută soluţii pentru a-i sprijini pe locatarii afectaţi de explozie.

Locatarii afectaţi de explozie ar fi putut primi un ajutor important dacă ar fi avut încheiate asigurări ale locuinţelor. Puţini au fost, însă, cei care au avut încheiate poliţe de asigurare.

Duminică după-amiază, o explozie puternică, cel mai probabil provocată de o scurgere de gaze la un convector, s-a produs într-un bloc pe Aleea Insulei. În urma deflagraţiei, proprietarul apartamentului a suferit răni grave şi a fost transportat la un spital din Capitală. De asemenea, apartamentul în care s-a produs explozia, a fost distrus în totalitate. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!