”Devin De Vină Di Vină”. Expoziție de ceramică și sticlă semnată Anca Niculina Mihăilă

”Devin De Vină Di Vină”. Expoziție de ceramică și sticlă semnată Anca Niculina Mihăilă

O expoziție inedită mai poate fi vizionată în aceste zile la sala Parter a Galeriilor de artă ”Ion Andreescu” din Buzău. Cele două concepte prezente – ceramica de Cucuteni și mâna și expresivitatea ei – sunt exprimate de artistă în lucrări de ceramică și sticlă. Expoziția poate fi vizitată gratuit doar până la 1 decembrie.

Galeriile de Artă ”Ion Andreescu” găzduiesc o expoziție-surpriză, o expoziție cum rar le este dat buzoienilor să vadă în orașul lor.

Conferențiarul universitar doctor Ovidiu Ionescu, prezent și el cu lucrări de ceramică în expoziția ”Cromo-Forme” din sala Etaj, este și curatorul expoziției ”Devin De Vină Di Vină”, semnată de eleva sa Anca Niculina Mihăilă.

Și mâna este unul dintre conceptele abordate de artistă în acestă expoziție, precum și expresivitatea ei, prezentată în diverse tehnici.

Este penultima expoziție din acest an de la Galeriile de Artă ”Ion Andreescu”, urmând ca și în anul viitor, activitatea expozițională a filialei buzoiene UAPR să fie la fel de bogată și de interesantă ca și în anii anteriori.

Expoziția ”Devin De Vină Di Vină” va putea fi vizitată gratuit până pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și