Publicat la: 01.07.2019. 18:12 / 426 views

DESTINAŢIE DE VARĂ. MONTEORU – LOCALITATEA CEA MAI VIZITATA ÎN WEEK-END

În fiecare week-end, staţiunea Sărata Monteoru devine localitatea cu cea mai mare densitate pe metrul patrat din Buzău. Mii de vizitatori din Buzău şi din judeţele apropiate vin în staţiune la plajă, la băi cu faimoasa apă sărată, dar şi pentru a petrece sfârşitul de săptămână la aer curat. Lor li se adaugă şi alţi turişti veniţi la odihnă sau la tratament, pentru perioade mai lungi de timp.

monteoru 3Vara, staţiunea Sărata Monteoru devine cea mai aglomerată localitate din judeţ, mai ales la sfârşit de săptămână.

Sute de autovehicule încearcă să găsească un loc de parcare cât mai aproape de centrul staţiunii, pentru a ajunge cât mai repede la ştranduri şi la piscinile cu apă sărată sau dulce.

Cei mai mulţi dintre vizitatorii de week-end din municipiul Buzău şi din judeţ, sosesc în staţiune cu maşinile personale, sau cu autobuzele Trans Bus.

Dar, în parcări sunt şi foarte multe maşini cu numere de Brăila, Vrancea, Covasna, Ilfov, Prahova sau Bucureşti.

În special, oamenii vin la sfârşit de săptămână pentru plajă şi pentru băile cu apă sărată, benefică pentru organism.

Hotelurile şi pensiunile sunt arhipline, atât cu turiştii care doresc să petreacă câteva zile într-o staţiune cu aer curat, apropiată de casele lor, cât şi cu cei veniţi la tratament.

În fiecare vară, vârfurile de aglomeraţie în staţiunea locală, din ce în ce mai căutată de turiştii din toată ţara, sunt atinse la Festivalul BuzăuFest şi la Zilele Monteoru, care se vor desfăşura pe 20 şi 21 iulie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!