Publicat la: 30.05.2017. 17:52 / 2.564 views

DESENE PE ASFALT. COPIII DE LA BERCA AU INTRAT ÎN COMPETIŢIE

Elevii din clasele primare de la Liceul Tehnologic „Sfântul Mucenic Sava” din Berca s-au întrecut astăzi în desene pe asfalt. Tema concursului a fost una medicală şi s-a referit la mijloacele prin care se poate menţine o dantură curată. Copiii au desenat fructe, legume, periuţe şi tuburi de pastă de dinţi şi cu toţii au primit premii sănătoase, care nu dau naştere la carii.

mascota 2Medicul stomatolog Mirela Negoiţă, împreună cu soţul sau, preotul Paul Negoiţă au fost astăzi în vizită la elevii Liceului Tehnologic „Sfântul mucenic Sava” din localitatea Berca.

A devenit deja o tradiţie ca aceştia să se afle în mijlocul copiilor din Berca şi astăzi le-au propus un concurs de desene pe asfalt, având ca temă mijloace pentru întreţinerea unei danturi sănătoase.

O jumătate de oră a fost suficientă pentru ca asfaltul din curtea liceului să fie acoperit cu desene colorate.

Copiii au dat dovadă de multă imaginaţie şi de pricepere în mânuirea cretelor colorate. Subiectele au fost variate iar cei mari, care trebuie să dea dovadă de şi mai multă grijă pentru dinţii lor, au contribuit şi ei la evidenţierea unor detalii.

Mascota Leuţul David a înveselit şi mai mult atmosfera iar copiii nu au scăpat prilejul de a-i controla dantura.

A fost o zi de şcoală altfel frumoasă şi distractivă şi toţi copiii au primit cadouri ca răsplată pentru desenele lor pe asfalt. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!