Publicat la: 20.06.2019. 18:22 / 623 views

DESCOPERIRE ŞOCANTĂ ÎN MICRO 14. TÂNĂR GĂSIT MORT PE STRADĂ

Descoperire şocantă, făcută azi-noapte de un trecător lângă un bloc din cartierul buzoian Micro XIV. Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge, la mică distanţă de un bloc cu zece niveluri. Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii, însă nici până la această oră nu s-a reuşit aflarea identităţii victimei.

mort 3Mister total, în jurul morţii unui bărbat necunoscut, care nu locuia în Micro XIV, dar care ar fi ales să îşi pună capăt zilelor aruncându-se de pe acoperişul blocului 39, situat între biserica „Sfântul Andrei” şi şcoala gimnazială cu acelaşi nume. Un tânăr din cartier a fost cel care a descoperit trupul bărbatului zăcând într-o baltă de sânge, moment în care a sunat la 112.

Echipajul unei ambulanţe sosite la scurt timp la faţa locului a demarat procedurile de resuscitare, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. Asupra sa nu au fost găsite documente şi nimeni nu a putut stabili identitatea acestuia.

Anchetatorii au urcat pe bloc, în speranţa că vor găsi indicii care să confirme prima ipoteză de lucru, sinuciderea. Misterul morţii bărbatul este însă adâncit de faptul că acesta nu ar fi putut urca pe acoperişul blocului, uşa de acces fiind încuiată cu lacăt, iar cheia era păstrată de către administrator.

De asemenea, precipitarea de la unul dintre geamurile blocului ar fi fost greu de înfăptuit, având în vedere poziţia şi localizarea cadavrului, departe de orice ferestră a turnului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!