Publicat la: 12.06.2017. 19:31 / 1.781 views

DESCINDERI LA BAZAR. POLIŢIŞTII LOCALI AU CONFISCAT MARFA

Poliţiştii locali au descins în Bazar în căutarea comercianţilor care nu respectă legea. Aşa se face că au fost verificate preţurile, avizele de provenienţă a mărfurilor, dar şi alte aspecte. În doar câteva ore, poliţiştii locali au confiscat sute de produse şi au dat amenzi celor prinşi în ilegalitate.

descinderi gorbaciov politia localaComercianţii din Bazar au fost luaţi cu asalt de poliţiştii locali care au descins pentru a verifica felul în care se desfăşoară actul de comerţ.

Poliţiştii locali au verificat dacă produsele expuse la vânzare au documente de provenienţă, dar şi dacă au preţuri afişate.

În cazul comercianţilor prinşi în ilegalitate, poliţiştii locali au aplicat amenzi, iar marfa pentru care nu existau acte a fost confiscată.

Poliţiştii locali vor continua seria controalelor în perioada următoare pentru a se asigura că este respectată legislaţia cu privire la actele de comerţ. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!