Deschidere amânată. Când ar putea să fie inaugurat Colegiul Eminescu?

Deschidere amânată. Când ar putea să fie inaugurat Colegiul Eminescu?

Încă un termen a fost ratat, se așteaptă următorul. Revenirea elevilor în liceul de pe Independenței este interzisă fără obținerea tuturor avizelor obligatorii. Siguranța elevilor este pe primul loc în atenția edililor.

După ce și ultimul termen de mutare a liceenilor eminescieni în clădirea-monument de pe strada Independenței a fost ratat, toată lumea se întreabă când se va întâmpla multașteptatul eveniment.

Urmează ca în zilele următoare primarul Buzăului să transmită comunicările pentru convocarea Comisiei de recepție și să solicite desemnarea reprezentanților ISU, ai Inspectoratului în Construcții și a celorlalți factori implicați în realizarea proiectului.

Deocamdată, singura certitudine este aceea că mutarea nu poate avea loc decât atunci când vor fi obținute toate avizele necesare privind siguranța elevilor.

A fost ignifugat din nou podul, au fost montate ferestre automate cu desfumare și uși rezistente la foc și au fost rezolvate și cerințele privitoare la hidranții de alimentare.

Dacă toate avizele vor fi obținute în următoarele zile nu va fi necesar să se aștepte vacanța următoare pentru a fi efectuată mutarea.

Mobilierul poate fi transportat și montat în maxim trei zile iar elevii ar putea reveni în clădirea reabilitată în perioada Săptămânii altfel, a cărei dată nu a fost încă stabilită, tocmai din acest motiv.

Presa nu a avut acces în interiorul clădirii de  când au început lucrările la interior, așa că nu am putut prezenta buzoienilor decât fotografiilor realizate de viceprimarul Apostu.

Primele imagini filmate în Eminescu vor putea fi realizate după ce curățenia generală va fi finalizată de firma cu care Constructorul are contract.

Un comentariu la: “Deschidere amânată. Când ar putea să fie inaugurat Colegiul Eminescu?

  1. Suntem tare uimiti ca administratia Toma-Faliment minte, dezinformeaza si nu e in stare sa faca absolut nimic din ceea ce este important pentru buzoieni.
    Hai, nea Costica, lasa-i pe aia cu liceul lor ca nu le trebuie, mai bine fa-le matale inca un parc, inca o arteziana, bagi rapid si o paranghelie cu artisti de soi si aia e, mai iei un mandat.
    Auzi la astia, educatie, cultura, astia-s nebuni, parol!

    Voiam sa inchei dar mi-am amintit : mai ia-le si niste autobuze-epava prin neamurile lu’ matale ca au relatii bine plasate si nu iau parandarat mare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și