Derby al seriei,  mâine după-amiază. Metalul joacă acasă cu CSM Focșani

Derby al seriei,  mâine după-amiază. Metalul joacă acasă cu CSM Focșani

Două echipe care sunt virtual calificate la baraj, dar care țin să câștige, de fiecare dată, în fața rivalelor. Metalul și CSM Focșani se întâlnesc mâine, de la ora 17.00, pe sinteticul de pe Cornel Negoescu, în derby-ul seriei secunde a Ligii a III-a. Meciul, spun cei din conducerea tehnică a Metalului, este deschis oricărui rezultat, deși buzoienii pornesc cu statutul favoriților, și prin prisma situației din clasament.

Din păcate pentru gazde, cel puțin doi oameni de bază din linia defensivă nu vor putea juca. Este vorba despre Panaite și Olaru, accidentați. Tot cu o problemă medicală, Rusu, este incert pentru partida de mâine.

Cât despre potentiala adversară de la baraj, sau de calcule pentru a evita vreo echipă din Seria Intâi, nu poate fi vorba. Vali Stan argumentează că situația în seria vecină este destul de neclară și că echipele care aspiră la promovare nu mai sunt atât de valoroase precum cele de anul trecut. În sezonul 2022/2023, au mers la baraj Foresta Suceava și Ceahlăul. Ultima, antrenată de Cristi Pustai, o elimina pe Metalul în prima rundă de baraj.

Partida de mâine se joacă de la ora 17.00 iar accesul în arena este gratuit.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și