Derby adjudecat, cu Râmnicu-Vâlcea ! Gloria câștigă cu 25 la 21

Derby adjudecat, cu Râmnicu-Vâlcea ! Gloria câștigă cu 25 la 21

Gloria Buzău reușește încă o victorie de prestigiu, în Liga Florilor. Elevele lui Aurelian Roșca au trecut de fostele campioane de la Râmnicu-Vâlcea, cu 25 la 21.

Prima repriză a fost controlată de fetele de la Gloria, impulsionate și de publicul din Sala Sporturilor Romeo Iamandi. Roș-albastrele au deținut inițiativa, conducând pe parcursul întregului mitan. Ba chiar au reușit să se desprindă la 6 goluri diferență, în minutul 24, după câteva minute de grație, în care echipei oaspete nu i-a ieșit aproape nimic. La pauză, Buzăul intra la cabine cu un avantaj de patru goluri, 14 la 10.

Actul secund s-a derulat, de asemenea, după aceleași coordonate. Gloria a condus ostilitățile fiind totodată echipa mai pragmatică. Avantajul pe tabelă s-a mărit constant, gazdele conducând cu 7 goluri, cu 5 minute înainte de final.

Ultimele momente ale partidei au aparținut Vâlcencelor, și pe fondul relaxării fetelor de la Gloria. Golurile semnate de Elghaoui și Glibko n-au făcut decât să diminueze diferența dintre cele două combatante, fără a da însă emoții publicului din Sala Romeo Iamandi. La final, un 25 la 21 absolut meritat, victorie care vine ca un pansament, după eșecul cu Rapid.

Etapa viitoare, Gloria merge la Deva pentru a juca cu CSM din localitate. Partida se dispută pe 29 septembrie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Sport

Meci de cupă, cu spectatori, de 1 Decembrie

29.11.21 16:26 Ultima modificare 29.11.21 16:36

Stadioanele și-au deschis din nou porțile pentru spectatori, după o pauză poate prea lungă. Din fericire, una dintre beneficiarele acestei măsuri este și FC Buzău,…