Publicat la: 26.02.2021. 20:36 / 918 views

DECIZII NEPOPULARE. PRIMĂRIA CAUTĂ SOLUȚII PENTRU REDUCEREA CHELTUIELILOR

Pentru a contracara dificultățile financiare previzibile pentru acest an, Municipalitatea a adoptat unele măsuri de austeritate, care, de cele mai multe ori sunt și nepopulare. Urbisul mai stă în șomaj tehnic până la jumătatea lunii martie iar personalul de pază din cadrul Poliției Locale lucrează doar patru zile pe săptămână, cu diminuarea corespunzătoare a salariului.

lucrari urbis 1 politie locala 1

Buzoienii au fost informați deja  că anul acesta va fi unul destul de greu pentru administrația locală, care se confruntă cu dificultăți financiare, generate de criza sanitară dar și de micșorarea gradului de colectare de taxe și impozite.

Edilii au fost nevoiți să adopte unele măsuri nepopulare, dar care să aducă bani la buget și să reducă din cheltuielile municipalității.

Chiar săptămâna trecută au avut loc discuții cu sindicatele reprezentative la nivelul Poliției Locale pentru găsirea unor soluții ”de avarie” pentru următoarea perioadă de timp.

Urbisul va mai sta pe ”75%” până pe 15 martie, când vremea se va încălzi suficient pentru ca șantierele oprite pe timpul iernii să fie reluate, iar cei de la ”Spații verzi” să se poată ocupa de lucrările de primăvară.

Va fi posibilă și pornirea stației de asfalt așa că, drumarii vor putea astupa cu asfalt cald gropile care macină nervii șoferilor buzoieni, dar și pe ai acelora care tranzitează orașul. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!