Publicat la: 21.05.2020. 18:02 / 691 views

DECIZIE ÎNȚELEAPTĂ A FEDERAȚIEI. OFICIALII HC BUZĂU SE DECLARĂ MULȚUMIȚI

Decizia a de a îngheța Liga Zimbrilor mulțumește cea mai mare parte a șefilor de cluburi din handbalul românesc. Oficialii HC Buzău sunt de părere că o continuare ar fi fost imposibilă din punct de vedere logistic. În plus, ar fi pus în pericol sănătatea  a sute de persoane. Din păcate, federalii nu s-au grăbit să comunice formatul Ligii Zimbrilor, din sezonul viitor.

handbal hc buzau - stiinta bacauLatență totală, în ceea ce privește reacția federației, în ceea ce privește desfășurarea competițiilor, din sezonul viitor. Deocamdată, șefii din handbal se mulțumesc cu decizia luată zilele trecute, aceea de a îngheța competiția internă, decizie de altfel salutată de majoritatea conducătorilor de cluburi.  Din Liga Zimbrilor nu va retrograda nicio echipă, însă nu se știe cine va promova, dacă va funcționa tot sistemul play-off playout, sau câte echipe vor compune primul eșalon valoric românesc.

Săptămâna viitoare, șefii de la HC se vor întâlni cu oficialii de la Consiliul Județean, pentru a stabili bugetul alocat sezonului viitor. Din fericire, din lotul “Lupilor” și-a anunțat plecarea doar Fabacary Dieme, care a preferat să se întoarcă acasă, în Hexagon.

Decizia târzie a federației face aproape imposibilă o campanie de transferuri așa cum și-ar dori atât conducerea clubului, cât și iubitorii handbalului buzoian. Majoritatea jucătorilor români au semnat deja contracte cu alte cluburi iar regulile privind numărul de jucători străini și criteriile care trebuie respectate pentru legitimarea acestora pun bețe în roate mai tuturor grupărilor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!