Decizia de excludere, suspendată. Irinel Cîrstea, încă în USR PLUS

Decizia de excludere, suspendată. Irinel Cîrstea, încă în USR PLUS

Consilierul municipal, Irinel Cîrstea, rămâne pentru moment membru USRPLUS. Decizia de excludere a acestuia din partid, luată marți seară, de Biroul Județean al USRPLUS, a fost suspendată de la centru. Anunțul a fost făcut chiar de către consilierul care în continuare susține că măsura luată împotriva sa a fost una abuzivă.

Consilierul municipal Irinel Cârstea este acuzat, printre altele, că s-a pronunțat public pro-referendumului organizat de primarul PSD Constantin Toma, pentru unirea dintre municipiul Buzău și comuna Țintești, împotriva deciziilor luate de conducerea partidului. Așa se face că marți seara Biroul Județean al USRPLUS a decis excluderea sa din partid. Liderii de la Centru au decis, însă, să suspende decizia.

Consilierul municipal Irinel Cârstea este sigur că decizia finală va fi în favoarea sa, însă dacă nu se va întâmpla acest lucru, este decis să își ducă demersul mai departe în instanță. Indiferent dacă decizia de excludere a lui Irinel Cîrstea din partid va rămâne sau nu în vigoare, un lucru este cert. Tensiunile dintre el și conducerea partidului sunt din ce în ce mai mari. (Mirela Copariu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și