Publicat la: 18.04.2019. 18:13 / 925 views

DEALUL CU LILIECI, LUAT CU ASALT DE COPII. AU FOST ADUNAŢI ZECI DE SACI CU DEŞEURI

Rezervaţie naturală de tip floristic şi faunistic, Dealul cu lilieci este o arie protejată de interes naţional, având scopul de a ocroti specia liliac sălbatic. Parfumata rezervaţie se află la poalele Munţilor Buzău, în partea vestică a comunei Cernăteşti, iar primăvara, când înfloresc aceste flori, devenite simbol pentru judeţul nostru, natura oferă un adevărat spectacol de culori. Pentru ca turiştii să se bucure de frumuseţea locurilor, reprezentanţii Primăriei, însoţiţi de elevii Școlii Cernăteşti au igienizat zona dar în acelaşi timp au şi admirat florile ce stau să se deschidă.

curatare rezervatie 1Copiii şcolii din Cernăteşti au dedicat curăţeniei una dintre zilele săptămânii Şcoala Altfel. Împreună cu reprezentanţii Primăriei au mers să igienizeze unul dintre cele mai frumoase locuri din zonă: Dealul cu Lilieci. Înarmaţi cu mănuşi şi saci de plastic, dar mai ales cu multă bună-dispoziţie, copiii au adunat gunoaiele lăsate în urmă de turişti sau aduse de vânt.

În doar câteva ore, echipa de curăţenie a strâns zeci de saci cu deşeuri, iar fetele din grup au cântat tot timpul.

Acţiunea face parte din programul de curăţenie de primăvară demarat de Primăria Cernăteşti. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!