DE CE NU SE CUMPARA MAI MULTE AUTOBUZE?

DE CE NU SE CUMPARA MAI MULTE AUTOBUZE?

Vicele Fănica Bîrlă a anunta la Campus Tv ca primaria a alocat 3,8 milioane de euro pentru cumpararea a zece autobuze noi.

autobuz statieInsa niciuna dealer sau producator de autobuze nu s-a prezentat la licitatie. Viceprimarul a explicat ca desi banii alocati erau suficienti pentru autobuzele propriu-zise, municipalitatea buzoiana nu s-a calificat pentru leasing-ul financiar.

2 Comentarii la: “DE CE NU SE CUMPARA MAI MULTE AUTOBUZE?

 1. Coane „Fanica”,vezi pe cine trimiti cu banii sa achizitioneze autobuze „MITSUBISHI” ?! Vezi cum faci, si trimite-l tot pe BURADA, sa se ocupe de problema asta, dar ai grija ca nu se mai da cu „suspendare”.

 2. „3,8 milioane de euro pentru cumpararea a zece autobuze noi”
  !!!
  De ce atata chin si risipit atatia bani, cand exista solutia achizitiei de autobuze second-hand, impecabile, conforme, la preturi infinit mai mici?!?

  Iasi, Galati, Craiova, Fetesti au cumparat autobuze conforme, second-hand, cu 10-20.000 de EUR, aproximativ, sunati la primariile sau societatile de transport de acolo ca sa va convigeti!

  Apoi mergeti acolo si filmati acele autobuze pe trasee, sa vedeti cum se prezinta!

  Nu va mai uitati in politrucilor astia de la noi, ca astia si cand respira … spun „adevarul” care le convine lor!

  De ce sa dai 3,8 milioane aiurea pe 10 autobuze, cand cu 1.000.000 ai putea lua 20-30 de autobuze confoem, dar second-hand.

  Impresia mea este ca „licitatia” asta e facuta doar ca sa existe o „dovada” ca „s-a incercat” si „nu s-a putut” si sa ofere „justificarea” pentru a continua smenul maxi-taxi!

  Adica orase mari isi pun problema eficientizarii utilizarii fondurilor si nu-si cumpara Ferrari cand sunt rupti in fund, ci iau „Logan”, second-hand, daca atata isi permit, dar aduc vehicule conforme, masini, nu carute maxitaxi ca la Buzau!

  Intrebati-l pe nea Tirlica de unde presupune el ca vor ramane 50-60 de maxi-taxi-uri din cele actuale, din moment ce NICIUNUL nu are podea coborata sau rampa?!?
  Sau domnia sa (?) declara pe fata ca va incalca legea?
  Ca n-are cum sa adminta vehicule NECONFORME decat daca vrea sa fie adjunctul lu’ Bosco si in celula, sa mearga acolo cu tot clanul sau ceva de genul asta, nu?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și