Publicat la: 10.05.2018. 18:21 / 672 views

DAU MAI DEVREME EXAMENUL AUTO, DUPA SUPLIMENTAREA NUMARULUI DE POLITISTI

Candidaţii programaţi pentru proba practică a examenului auto vor avea de aşteptat mai puţin până la susţinerea testului. Doi poliţişti de la Serviciul Rutier au fost detaşaţi la Serviciul de Permise Auto, pentru a rezolva temporar criza de personal. La Buzău, se ajunsese cu programările chiar şi la 80 de zile. Prin noile măsuri, timpul de aşteptare va fi redus la aproape jumătate, cel puţin până în luna iulie.

sala examen autoDin cauza lipsei de personal, în ultimele luni, examinatorii de la Buzău au fost depăşiţi de numărul mare de candidaţi la proba practică de obţinere a permisiului de categoria B. A fost şi motivul pentru care autorităţile au făcut demersuri pentru suplimentarea numărului de examinatori. Doi poliţişti de la Serviciul Rutier au fost detaşaţi la Serviciul de Permise, până la începutul lunii iulie. Peste 700 de candidaţi buzoieni se vor bucura de efectele acestei decizii.

Măsura era cu atât mai necesară, cu cât programările ajunseseră la 80 de zile pentru susţinerea probei practice a examenului auto. În noile condiţii, timpul de aşteptare ar urma să se reducă.

De asemenea, volumul de muncă pentru cei câţiva examinatori era unul epuizant, mai ales că numărul candidaţilor a crescut considerabil în acest an.

După suplimentarea numărului de examinatori auto, candidaţii programaţi în perioada 25 iunie – 30 iulie vor fi reprogramaţi la o dată anterioară, în intervalul 21 mai – 22 iunie. Data replanificării va fi comunicată prin mesaj scris pe numărul de telefon precizat de candidat la momentul depunerii dosarului. În cazul buzoienilor care nu au comunicat un număr de contact, rămâne valabilă programarea iniţială. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!