Publicat la: 28.06.2019. 18:24 / 1.079 views

DAKARUL ROMÂNIEI, LA BUZĂU. RALLY RAID CU 500 DE KM ÎN 24 DE ORE

În weekend, Buzăul este gazda Dakarului României, aşa cum a fost denumită cursa internaţională de rally raid la care participă piloţi experimentaţi din mai multe ţări. Competiţia este unică prin faptul că participanţii au de parcurs un traseu de 500 de kilometri. Gura Câlnăului, Padina şi Berca sunt doar câteva dintre punctele de traseu.

offroad 4Punctul de start este pe platoul din Piaţa Dacia, unde a fost amenajat parcul auto plin cu maşini de teren, ATV-uri şi SSV-uri.

Raliul este comparat cu marele Dakar, având în vedere specificul traseului, dar mai ales lungimea de peste 500 de kilometri pe care trebuie să îi parcurgă piloţii. De altfel, mulţi dintre concurenţi au venit la Buzău pentru a se antrena pentru Paris – Dakar.

La raliu participă peste 40 de echipaje din Bulgaria, Emiratele Arabe, Israel, Italia, Cehia, Slovacia, Turcia, Ungaria şi România. Printre concurenţi se numără şi un prinţ din Emiratele Arabe.

Concurenţii vor pleca mâine dimineaţă de pe platoul din Piaţa Dacia. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!